Uw partner voor vakvertalingen en softwarelokalisatie

english nederlands


NIEUWS


»De hele kunst van het spreken is: begrepen te worden.«
Confucius
Wij hebben een stageplaats

Wil jij je carrière starten bij een dynamisch vertaal- en softwarelokalisatiebureau? Kom ons team dan versterken. Momenteel hebben wij een stageplaats voor een beginnend vertaler/vertaalster.

Vereisten
Je hebt Frans, Duits of Nederlands als moedertaal. Je beschikt over een diploma als vertaler of op het gebied van software lokalisatie, of je opleiding is in de afrondende fase. Je kunt goed uit de voeten met de standaard Office applicaties; ervaring met CAT software, Typo3 etc. is een pre.

Brontalen
Engels en/of Spaans, Italiaans, Nederlands of andere talen.

Taken
Je verzorgt vertalingen in jouw talencombinatie(s), bent verantwoordelijk voor project management en daarnaast doe je de revisie/correctie van geleverde vertalingen. Je werkt met de standaard CAT tools (ervaring is een pre maar geen vereiste).

Wat kunnen wij jou bieden
Wij bieden een passende vergoeding en helpen je graag bij het vinden van geschikte woonruimte, etc. Er is tevens uitzicht op een (tijdelijke of vaste) aanstelling.

Start dienstverband: vanaf september/oktober 2010 voor een periode van vier tot zes maanden.

Interesse? Stuur een email met je CV aan jobs(at)prolinguo.com, en vermeld de tekst “Stageplaats” in de onderwerpregel.  ProLinguo GmbH
Fliederstr. 3 • D-30167 Hannover
Tel. +49 (0) 511 169 50 48
E-Mail info(at)prolinguo.com