Uw partner voor vakvertalingen en softwarelokalisatie

english nederlands


NIEUWSJörg Gusmag (r.), Divisieleider Commerciële Klanten Sparkasse Hannover, overhandigt Anna Kaleta (l.) de 2e prijs bij de START-AWARD Niedersachsen.»De hele kunst van het spreken is: begrepen te worden.«
Confucius
ProLinguo onderscheiden met START-AWARD

04-06-2010: Bij de kick-off van de START-beurs in Hannover is Anna Kaleta, directeur van ProLinguo, onderscheiden met de ‘START-AWARD Niedersachsen 2010’. Ze behaalde de tweede plaats.

“Ik ben trots en dolblij dat wij deze onderscheiding gekregen hebben. Dit is voor mij en mijn medewerkers de bevestiging dat wij een goede prestatie hebben neergezet en op de goede weg zijn”, aldus Anna Kaleta na afsluiting van het evenement. “In ons werk hebben wij van meet af aan de nadruk gelegd op nauwgezetheid en kwaliteit waardoor we al snel het vertrouwen van onze klanten wisten te winnen. Het pad ging niet altijd over rozen, maar deze onderscheiding bewijst dat het de moeite waard is geweest“, voegde zij hieraan toe.

De onderscheiding werd uitgereikt door Jörg Gusmag, Divisieleider Commerciële Klanten van Sparkasse Hannover. In zijn lofrede prees hij de zakelijke betrokkenheid van Anna Kaleta, ëën van de drijvende factoren die aanzienlijk bijdragen aan de interculturele ontwikkelingen in de samenleving.

De START-AWARD is de ondernemingsprijs van de START-beurzen, die behalve in Nedersaksen ook georganiseerd worden in Beieren en Noordrijn-Westfalen. Dit jaar werden de prijzen toegekend aan jonge ondernemers met een migratieachtergrond. Beschermvrouwe van het evenement is Honey Deihimi, Commissaris van Integratie van Nedersaksen.Winnaar START-AWARD Niedersachsen 2010 (dhr. Kilic, mevr. Geppert, mevr. Kaleta) met Staatssecretaris Ernst Burgbacher en Honey Deihimi, Commissaris van Integratie van Nedersaksen.

Beeldmateriaal: asfc gmbh und agentur marks
 ProLinguo GmbH
Fliederstr. 3 • D-30167 Hannover
Tel. +49 (0) 511 169 50 48
E-Mail info(at)prolinguo.com