Uw partner voor vakvertalingen en softwarelokalisatie

english nederlands
NIEUWS


Wij zijn ProLinguo

ProLinguo onderscheiden met START-AWARD
04-06-2010: Bij de kick-off van de START-beurs in Hannover is Anna Kaleta, directeur van ProLinguo, onderscheiden met de ‘START-AWARD Niedersachsen 2010’.
>> lees meerWij hebben een stageplaats
Wil jij je carrière starten bij een dynamisch vertaal- en softwarelokalisatiebureau? Kom ons team dan versterken. Momenteel hebben wij een stageplaats voor een beginnend vertaler/vertaalster.
>> lees meer»De hele kunst van het spreken is: begrepen te worden.«
Confucius
In deze mondiaal georiënteerde wereld is het succes van uw onderneming meer dan ooit afhankelijk van uw wijze van communicatie. Op internationaal niveau betekent dit dat echte succesverhalen ontstaan door netwerkvorming, waarbij een gemeenschappelijke taal de basis vormt. Hoe groter uw woordenschat, hoe duidelijker uw communicatie, hoe meer klanten u bereikt. Wij ondersteunen u zowel intern als extern in uw meertalige bedrijfscommunicatie. Wij begrijpen uw wensen en vertalen deze in elke door u gewenste taal.

ProLinguo is een veelzijdig bureau voor vertalingen en softwarelokalisatie. Sinds 2005 hebben wij ons dienstenaanbod voortdurend uitgebreid. Het vertrouwen van onze klanten sterkt ons in ons handelen en ons doel: mensen met elkaar in contact brengen. Wij werken uitsluitend met professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal en met specialisten uit andere vakgebieden. Onze klanten hebben onze sterke punten allang ontdekt: naast uitstekende kwaliteit staan wij voor persoonlijke begeleiding, tijdige levering van opdrachten en absolute discretie.
Deze speerpunten liggen, tezamen met onze bewezen ervaring, ten grondslag aan onze service: een compleet aanbod. In zee gaan met ProLinguo betekent dat u gedurende het hele project zelf de touwtjes in handen houdt, bijgestaan door een persoonlijk contactpersoon.
Overtuig uzelf – neem contact met ons op voor een gratis offerte voor uw vertaalopdracht.

Wij kijken uit naar uw aanvraag. ProLinguo GmbH
Fliederstr. 3 • D-30167 Hannover
Tel. +49 (0) 511 169 50 48
E-Mail info(at)prolinguo.com